دارالترجمه رسمی تهران

دارالترجمه رسمی تهران دارالترجمه رسمی در تهران

دارالترجمه رسمی تهران

دارالترجمه رسمی اریاشهر در شهر تهران به صورت آنلاین آماده ترجمه رسمی کلیه اسناد و مدارک، اخذ تاییدیه دادگستری ،وزارت امور خارجه،اخذ تاییدیه وزارتخانه های مربوطه با قیمت مناسب می باشد خدمات ما هم بصورت حضوری در دفتر ترجمه رسمی آریاشهر و  همچنین غیر حضوری می باشد .مدراک رو می توانید با پیک و یا از طریق پستی به آدرس دارالترجمه ارسال نمایید تا پس از انجام ترجمه رسمی به صورت فوری به آدرس شما هر کجا که هستید پست شود دارالترجمه رسمی تهران.
دارالترجمه رسمی تهران (اریاشهر) با بهره گيری از بيش از ۸ سال تجربه مفيد در زمينه ترجمه و ارائه خدمات ترجمه مرتبط آماده همکاری با افراد حقيقی و حقوقی، شرکت های بازرگانی ، مراکز علمی و دانشگاهی، ترجمه مقالات دانشجويی، کتاب توسط مترجمان متخصص هر رشته، مراکز اعزام دانشجو، آژانس هاي مسافرتی و ديگر مراکز علمی ایران و  تهران می باشد. زبان های تحت پووشش کار ما شامل انگلیسی روسی عربی کردی و همچنین دارالترجمه ناتی می باشد

دارالترجمه رسمی در تهران میدان انقلاب
دارالترجمه رسمی در غرب تهران
شماره تلفن دارالترجمه های تهران
دارالترجمه رسمی در شرق تهران
دارالترجمه رسمی فوری در تهران
دارالترجمه رسمی در منطقه ونک تهران
دارالترجمه رسمی در سعادت آباد غرب تهران دارالترجمه رسمي
دارالترجمه شماره۱۴۴

صفحه تماس دارالترجمه رسمی تهران

دارالترجمه مورد تایید سفارت آلمان

دارالترجمه سفارت آلمان در تهران و دارالترجمه سفارت اتریش در تهران

مترجمین مورد تایید سفارت آلمان و اتریش در تهران و ایران

اخیرا سفارت آلمان ترجمه هایی رو که برای ویزا به ان سفارت عرضه می شود به زبان آلمانی می پذیرد یعنی باید ترجمه رسمی آلمانی به سفارت تحویل داد.در مورد سفارت اتریش نیز به همین صورت است یعنی ترجمه به زبان المانی باید باشد.مشتریانی که دنبال دارالترجمه سفارت آلمان و دارالترجمه سفارت اتریش و دارالترجمه مورد تایید سفارت آلمان و اتریش هستند با دارالترجمه ما یعنی دفتر ترجمه رسمی آریاشهر در فلکه اریاشهر تماس بگیرند.سریعا ترجمه آلمانی شما را انجام داده و به تایید سفارت آلمان و اتریش می رسانیم.

در این پست بصورت کلی مدارک لازمه برای ویزای توریستی یا دیدار با اقوام در المان رو اشاره میکنم.اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از وبسایت سفارت آلمان دانلود و یا با مراجعه‌ی حضوری از ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران، دریافت کنید.

توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود.مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل موارد زیر است؛

توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

مدارک لازم:

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه   اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه: سه قطعه عکس رنگی توجه : چنان‌چه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد. ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

چهار: دعوت‌نامه   خانواده یا دوست مقیم آلمان شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند. اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در آلمان یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در آلمان هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت).

پنج: برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی.

شش: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی. توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در آلمان تعیین می‌گردد. – برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب. – برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب. – برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

هفت: برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

هشت: برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.   بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.

بعد از ارائه همه موارد بالا ، مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند :

بیمه مسافرتی :

متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در آلمان نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در آلمان انجام دهد. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان. در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت.

توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور آلمان، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک آلمان به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.دارالترجمه سفارت آلمان

توجه: در زیر می توانید فرم در خواست ویزا و اطلاعات جامع دیدار با اشنایان در المان که توسط سفارت گرد اوری شده است رو دریافت کنید . دارالترجمه سفارت آلمان

دارالترجمه مورد تایید سفارت آلمان دارالترجمه سفارت آلمان

دارالترجمه رسمی مورد تایید سفارت آلمان دارالترجمه رسمی آلمانی در تهران

دارالترجمه رسمی آلمانی ترجمه آلمانی تهران

دارالترجمه رسمی آلمانی آریاشهر ، مرکز تخصصی ترجمه آلمانی ،

Continue reading “دارالترجمه رسمی آلمانی ترجمه آلمانی تهران”